«Μεγάλη» κίνηση στη Ρόμα! «Χάρισαν» τους μισθούς τεσσάρων μηνών

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση στη Ρόμα, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο κορονοίούς, παίκτες και προπονητής των «τζιαλορόσι» αποφάσισαν να μείνουν για κάποιους μήνες απλήρωτοι.

Την ώρα που σε άλλες ομάδες γίνεται συζήτηση για περικοπές μισθών, παίκτες και προπονητής στη Ρόμα έκαναν μια… μεγάλη κίνηση απέναντι στη διοίκηση της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό, συμφώνησαν να μην λάβουν τους μισθούς τεσσάρων μηνών (από τον Μάρτιο έως και το τέλος Ιουνίου), προκειμένου να βοηθήσουν το σύλλογο να ξεπεράσει με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες την οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

Επίσης, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα συνεισφέρουν για να συγκεντρωθούν οι μισθοί των υπόλοιπων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στο «δίχτυ ασφαλείας» που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, προκειμένου να διασφαλιστούν οι μηνιαίες απολαβές τους.

«Πάντοτε μιλάμε για την ενότητα που επικρατεί στη Ρόμα και ο εθελοντισμός να “κοπεί” ο μισθός των παικτών, προπονητικού τιμ και του προσωπικού για το υπόλοιπο της περιόδου αποδεικνύει ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των «Ρωμαίων», Γκούιντο Φιένγκα.

«Ο αρχηγός της ομάδας, Εντίν Τζέκο, όλοι οι παίκτες και ο προπονητής, Πάουλο Φονσέκα, απέδειξαν ότι καταλαβαίνουν τι περνά ο σύλλογος και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την τεράστια χειρονομία τους προς τους υπαλλήλους», πρόσθεσε ο παράγοντας της Ρόμα.

Πηγή: newsit.gr

The post «Μεγάλη» κίνηση στη Ρόμα! «Χάρισαν» τους μισθούς τεσσάρων μηνών appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;