Μεγάλη βραδιά με την Δήμητρα Γαλάνη στο MEGA

Μία ακόμα υπέροχη μουσική βραδιά ετοίμασε το MEGA για του τηλεθεατές του.

Όπως κάθε Παρασκευή, στη συχνότητα του μεγάλου καναλιού λίγο μετά τις 23:00 ξεκίνησε ένα μαγικό ερωτικό ταξίδι με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Γαλάνη.

Η σπουδαία καλλιτέχνις μάς υποδέχτηκε στην ιδιότυπη σκηνή και από το πρώτο λεπτό έδειξε τη διάθεσή της να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια του έρωτα με το υπέροχο «Παραδώσου» και το «Μη μου μιλάς για αγάπη».

«Ο έρωτας είναι τροφή, είναι η ψυχή μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Προσκεκλημένος «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» θα είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.

Επίσης μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Ειδική συμμετοχή θα έχει η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ