«Μεγάλος Περίπατος»: Διαβούλευση προτείνει ο Παύλος Γερουλάνος

Πολιτική

 

Την ανάγκη ανοιχτής διαβούλευσης για τον «Μεγάλο Περίπατο», τονίζει ο Παύλος Γερουλάνος, δηλώνοντας έτοιμος να προχωρήσει εκείνος σε αυτήν, εφόσον δεν το κάνει ο δήμαρχος.

Θυμίζοντας ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κάνει λόγο για προσωρινές ρυθμίσεις που θα αξιολογηθούν και με βάση τα αποτελέσματα θα γίνονται διορθώσεις, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», δεσμεύθηκε μιλώντας στο news247.gr, ότι ως παράταξη συνεχίζουν να παρακολουθούν την εφαρμογή του έργου και να κάνουν παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα.

«Η απόφαση που έχουμε πάρει στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνει λόγο για προσωρινές ρυθμίσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και με βάση τα αποτελέσματα που θα έχουμε έως τότε, θα κάνουμε διορθώσεις. Ως παράταξη, και μέσω της διαπαραταξιακής επιτροπής για τον Μεγάλο Περίπατο, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την εφαρμογή του έργου και να κάνουμε παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Εμείς ζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο να εκκινήσει, έστω και τώρα, ανοιχτή διαβούλευση για τον Μεγάλο Περίπατο και τις επιπτώσεις του στην πόλη. Από τη στιγμή που δεν το κάνει, σκοπεύουμε να αρχίσουμε εμείς, ως παράταξη, μια ανοιχτή διαβούλευση, τα αποτελέσματα της οποίας θα πάμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η άποψη του κόσμου που έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με αυτές τις αλλαγές είναι πολύτιμη και θα πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης του έργου», λέει ο Παύλος Γερουλάνος. 

Μεγάλος Περίπατος
Δήμος Αθηναίων
Παύλος Γερουλάνος
Κώστας Μπακογιάννης
Has video: 

Πηγή: