Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι για τον κορωνοϊό: Είναι πραγματικά μια δοκιμασία

Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι για τον κορωνοϊό: Είναι πραγματικά μια δοκιμασία

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μέγκαν να βρίσκονται στον Καναδά, ωστόσο ανησυχούν για τον κορωνοϊό και την ραγδαία εξάπλωσή του στον κόσμο.

Μάλιστα τους φόβους του πρώην πριγκιπικού ζευγαριού εντείνει και το πρόσφατο ταξίδι του στον Λονδίνο και για αυτό το λόγο σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail βρίσκονται σε απομόνωση την έπαυλη τους στο Βανκούβερ.

Ωστόσο χθες μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον κορωνοϊό.

«Οι στιγμές αυτές είναι πραγματικά μία δοκιμασία για το ανθρώπινο πνεύμα. Είναι αβέβαιοι καιροί αυτοί. Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο για την αλήθεια, για υποστήριξη και για να νιώσουμε λιγότερο μόνοι κατά τη διάρκεια της εποχής αυτής που μοιάζει πραγματικά τρομακτική. Υπάρχουν τόσοι πολλοί αυτή τη στιγμή που χρειάζονται υποστήριξη, που δουλεύουν ασταμάτητα για να αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση, στο παρασκήνιο, στην πρώτη γραμμή ή από το σπίτι.», ήταν κάποια από τα λόγια της Μέγκαν και του Χάρι, ενώ τελειώνοντας το μήνυμα τους ανέφεραν: «Είμαστε μαζί σε όλο αυτό, και σαν παγκόσμια κοινότητα μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο μέσα από αυτή τη διαδικασία – και να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή γειτονιά που θα είναι ασφαλής για τον κάθε ένα μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα πάνω σε αυτό τις επόμενες μέρες και εβδομάδες που έρχονται.»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μέγκαν:

«Είμαστε μαζί σε όλο αυτό… »

 
 
 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: LifeStyle