Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Φίλων των Μουσείων ο Σύλλογος «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας

Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Φίλων των Μουσείων έγινε ο Σύλλογος «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» από 1/1/2020, η οποία είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φίλων των Μουσείων (WFFM).

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» κ. Μάγδα Κουμπαρέλου – Αντιπρόεδρος και η κ. Βαλεντίνη Μαργαριτοπούλου – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, παρευρέθηκαν το Σάββατο 25/1/2020 στη γενική συνέλευση και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Μουσείο Μπενάκη.

Στη συνέλευση, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λίλα ντε Τσάβες αναφέρθηκε στις σημαντικές δράσεις της Ομοσπονδίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι Σύλλογοι – μέλη παρουσίασαν το πολιτιστικό τους έργο, ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ των μελών καθώς και συζητήθηκαν μελλοντικές δραστηριότητες και συνεργασίες.

The post Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Φίλων των Μουσείων ο Σύλλογος «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Πολιτισμός – Τι Νέα Λάρισα;