«Μετά την πρόβα… στη σκηνή» – Το Λύκειο των Ελληνίδων ενθουσίασε τους Λαρισαίους στο Κηποθέατρο (ΦΩΤΟ)

Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Παρασκευής το Κηποθέατρο της Λάρισας, καθώς πολλοί Λαρισαίοι βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν άλλη μία προσεγμένη παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων, με τίτλο «Μετά την πρόβα… στη σκηνή», μια επίδειξη χορού από τους μαθητές του Λυκείου.

Όλοι οι χορευτές-μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα χορού στο Λύκειο των Ελληνίδων, από τους πλέον αρχάριους ως τους πιο προχωρημένους, παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Από τη Θεσσαλία, τη Θράκη, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Μακεδονία, την Ανατ. Ρωμυλία, τη Μ. Ασία, και τα νησιά. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των παιδιών τους, τις νέες γνώσεις τους. Κινητικά μοτίβα, άλλα γνώριμα και κάποια πρωτοδιδαχθέντα συνόδεψαν με κέφι τις μουσικές, τα τραγούδια και τους χορούς.

Πλάι στους μικρούς και νέους χορευτές εμφανίστηκε και ένα τμήμα από τη χορευτική ομάδα παραστάσεων του Λυκείου των Ελληνίδων. Το κοινό πέρα από το άψογο χορευτικό πρόγραμμα είχε την ευκαιρία να απολαύσει και τους εξαιρετικούς μουσικούς: τον Κώστα Δεδούση στο κλαρίνο, τον Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, τον Κώστα Παπαδημητρίου στο λαούτο τον Τριαντάφυλλο Κωνσταντινίδη στη γκάιντα, τον Βασίλη Σαραντινό και άλλους αξιόλογους μουσικούς, καθώς και την αυθεντική κομπανία χάλκινων με τους Ασαρζτήδες από τη Γουμένισσα Κιλκίς.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

The post «Μετά την πρόβα… στη σκηνή» – Το Λύκειο των Ελληνίδων ενθουσίασε τους Λαρισαίους στο Κηποθέατρο (ΦΩΤΟ) appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Πολιτισμός – Τι Νέα Λάρισα;