Μεθυσμένη μητέρα οδηγός έριξε το αυτοκίνητο σε μια λίμνη και στη συνέχεια προσπάθησε να κοιμηθεί στην όχθη – Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν το παιδί της που πνίγηκε

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η 28χρονη Brittanie Mae Miloshevsky πήρε το 18 μηνών αγοράκι της, το έβαλε στο παιδικό καθισματάκι του μέσα στο αυτοκίνητο, το έδεσε και μετά μπήκε και εκείνη στο όχημα και άρχισε να κάνει βόλτες στο Salt Lake City την πρωτεύουσα της Utah.


Η 28χρονη δεν οδηγούσε νηφάλια αλλά είχε πιεί πολλά ποτά πριν καθίσει στο τιμόνι. Κάποια στιγμή η οδηγός έφτασε μπροστά από έναν φράχτη, αλλά πάτησε περισσότερο το γκάζι τον έσπασε και μπήκε μέσα σε ένα γήπεδο του γκολφ. 
Εκεί άρχισε να τρέχει σαν δαιμονισμένη ενώ το μικρό αγοράκι στο πίσω κάθισμα ούρλιαζε και έκλαιγε. Όταν είδε τη λίμνη στη μέση του γηπέδου, μεθυσμένη καθώς ήταν δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έριξε το αυτοκίνητο μέσα, το οποίο άρχισε να βυθίζεται.


Εκείνη έβγαλε την ζώνη της βγήκε έξω από το ανοιχτό παράθυρο κολύμπησε τα λίγα μέτρα μέχρι την ακτή και ξάπλωσε στο χορτάρι για να κοιμηθεί. Σε αυτήν την κατάσταση την βρήκαν τα περιπολικά όταν έφτασαν στο σημείο μέσα στο γήπεδο του γκολφ.


Η Brittanie Mae Miloshevsky είχε παρατήσει το παιδί της δεμένο στο παιδικό καθισματάκι. Το παιδί πέθανε αφου το νερό της λίμνης το κάλυψε ολόκληρο. Τώρα η πολιτεία της έχει ασκήσει δίωξη για δολοφονία εκ προθέσεως ενώ οι δικαστικές αρχές έχουν κινήσει και τις διαδικασίες να πάρουν την επιμέλεια και του άλλου της παιδιού.
 

μητέρα οδηγός
μεθυσμένη οδηγός
μωρό
παιδικό κάθισμα
γήπεδο γκολφ
Has video: 

Πηγή: