Μέτρα για τον κορωνοϊό: Άνοιξε το κουρείο του και τώρα θα πληρώσει… τα μαλλιά της κεφαλής του

Η χάρη που αποφάσισε να κάνει σε έναν γνωστό του ο οποίος δεν άντεχε καθώς «είχε πολύ καιρό να κουρευτεί», στοίχισε τα… μαλλιά της κεφαλής του σε έναν 52χρονο κουρέα ο οποίος πιάστηκε επί τω έργω έχοντας ανοίξει το συνοικιακό κουρείο του στη Λάρισα, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου!

Την ώρα που ο 52χρονος εξυπηρετούσε τον 67χρονο πελάτη κατά παράβαση της απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων, περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που αντιλήφθηκαν ότι τα ψαλίδια του είχαν πάρει «φωτιά» και έβαλαν «φωτιά» και στα… μπατζάκια του, βεβαιώνοντάς του πρόστιμο 5.000 ευρώ! Αλλά και στον πελάτη κόστισε πανάκριβα το κούρεμα, καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Ο κουρέας, που ως τότε πειθαρχούσε στα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, συνελήφθη κιόλας και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβίαση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όμως το βράδυ της ίδιας μέρας αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή και του ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, το κουρείο σφραγίστηκε έως ότου αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

The post Μέτρα για τον κορωνοϊό: Άνοιξε το κουρείο του και τώρα θα πληρώσει… τα μαλλιά της κεφαλής του appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr