«Μήπως το βλέπω στον ύπνο μου;»: Έλληνας πηγαίνει για φαγητό σε εστιατόριο στο Ισραήλ και δεν… το πιστεύει

Τη ζωή μετά τον εμβολιασμό δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις του στο facebook ο Αχιλλέας Πεκλάρης, Έλληνας δημοσιογράφος που εδώ και χρόνια ζει στο Ισραήλ.

Στο Ισραήλ πλέον έχουν ανοίξει τα εστιατόρια καθώς σχεδόν το 50% του πληθυσμού έχει κάνει το εμβόλιο.

Ο κ. Πεκλαρης, ο οποίος έχει κάνει το εμβόλιο, ανεβάζει καθημερινά στη σελίδα του στο Facebook βίντεο και φωτογραφίες και δείχνει πώς είναι η ζωή στη χώρα.

Όπως φαίνεται και από τα βίντεο του, τα εστιατόρια άλλωστε είναι κατάμεστα στο Ισραήλ εδώ και ημέρες.

Μάλιστα παρέες φαίνεται να διασκεδάζουν και πάλι όπως παλιά, χορεύοντας ακόμη και πάνω στα τραπέζια.

Στην τελευταία του ανάρτηση, την οποία συνόδευε βίντεο από ένα κατάμεστο από κόσμο εστιατόριο, ο Αχιλλέας Πεκλάρης εξηγούσε πόσο περίεργες φάνηκαν στον ίδιο αυτές οι εικόνες μετά την περιπέτεια που βίωσε όλος ο πλανήτης με τον κοροναϊό.

«Χθες το βράδυ στο εστιατόριο η ατμόσφαιρα, η αίσθηση, είχε κάτι αλλόκοτο, ήταν λίγο τρίπι. Κάποιες στιγμές ένιωθες εντόνως αφύσικα έως άβολα, και δυσαναλόγως περίεργα για έναν τόσο οικείο χώρο (ένα απλό εστιατόριο). Τόσο έντονο, που έλεγες «ρε ‘συ μήπως το βλέπω στον ύπνο μου και ξυπνήσω, και έξω έχει ακόμα λόκνταουν και σκοτάδια;». Όμως κάποιες άλλες στιγμές, η αίσθηση ήταν ακριβώς η αντίστροφη: Ένιωθες τόσο οικεία, τόσο χαλαρά, τόσο γνώριμα, σε ένα τραπέζι με φαγητό, κρασί, φίλους, κόσμο, που αναρωτιόσουν αν ποτέ πραγματικά υπήρξε κορωνοϊός, λόκνταουν κ.λπ. ή όλα αυτά ήταν ένα κακό όνειρο και δεν συνέβησαν ποτέ», έγραψε συγκεκριμένα.

Σημειώνεται ότι και οι παραλίες είναι γεμάτες τα Σαββατοκύριακα και οι πολίτες απολαμβάνουν τις μικρές χαρές της καθημερινότητας

The post «Μήπως το βλέπω στον ύπνο μου;»: Έλληνας πηγαίνει για φαγητό σε εστιατόριο στο Ισραήλ και δεν… το πιστεύει appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr