Μιθριδάτης: Το νέο του τραγούδι έγινε θέμα εξετάσεων στο ΑΠΘ

Μέσα σε 12 λεπτά τραγουδιού ο Μιθριδάτης κατάφερε πρόσφατα να συνοψίσει όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη με τίτλο «Για να μην τα Χρωστάω» που έκανε το προηγούμενο διάστημα τον γύρο του διαδικτυου λόγω των πολιτικοκοινωνικών μηνυμάτων του φαίνεται πως έγινε και θέμα στην εξεταστική μαθήματος στο ΑΠΘ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μιθριδάτης αποκαλύπτει τις ερωτήσεις που έθεσε στους φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ ο καθηγητής Σπύρος Μαρκέτος σε μία εκ των οποίων γίνεται και αναφορά στο τραγούδι του.

Η εξέταση έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος «Αντικοινοβουλευτισμός και δικτατορίες», όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο ράπερ στην ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι προσφάτως ο Μιθριδάτης επέστρεψε με ένα 12λεπτο άκρως πολιτικοκοινωνικό κομμάτι στο οποίο σχολιάζει πάσης φύσεως κυβερνητικές πολιτικές του τελευταίου διαστήματος.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκειά του θίγεται σειρά καυτών πολιτικοκοινωνικών θεμάτων από την αστυνομική βία και την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας έως το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά με τον χαρακτηριστικό στίχο «οκτάωρη εργασία είναι μπαναλιτέ και κάθε υπερωρία θα είναι απληρωτέ».

Πλέον το τραγούδι έχει ξεπεράσει τις 1,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ