Ν. Παναγιωτόπουλος: «Να στοιχηθούμε από κοινού για την αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων»

«Να στοιχηθούμε από κοινού πίσω από την προσπάθεια αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων και ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών», προτρέπει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με ημερήσια διαταγή που εξέδωσε με την ευκαιρία της ανάληψης της ευθύνης «της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας».

«Σας καλώ όλες και όλους να στοιχηθούμε από κοινού πίσω από την προσπάθεια αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων και ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, στην οποία σας βεβαιώνω ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, με αφοσίωση, ζήλο και τόλμη. Διότι όλοι μας, εκλεκτά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στο τέλος της ημέρας είμαστε στρατιώτες της Ελλάδας. Από σήμερα και εγώ είμαι στρατιώτης της Ελλάδας μαζί σας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

The post Ν. Παναγιωτόπουλος: «Να στοιχηθούμε από κοινού για την αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων» appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Ελλάδα – patrastimes.gr