Νέα αήθης επίθεση Κούγια κατά δημοσιογράφου – Ο λόγος πλέον στη Δικαιοσύνη

Μια ακόμη «γροθιά» δέχθηκε η Λαρισινή δημοσιογραφία και ελεύθερη έκφραση λόγου των Λαρισαίων δημοσιογράφων, μετά και την σωματική και λεκτική «βίαιη επίθεση» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξιου Κούγια, προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη του ArenaLarissa.gr μετόχου του Pressing 90.1, ανταποκριτή του ΣΠΟΡ FM Αθήνας και μέλος του ΠΣΑΤ, Δημητρίου Πετρωτού.

Ο Αλέξιος Κούγιας στο χώρο της συνέντευξης Τύπου του AEL FC ARENA, κινήθηκε απειλητικά προς τον Δημήτρη Πετρωτό τον οποίο αφού έπιασε από τον γιακά του μπουφάν, απείλησε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του με αφανισμό, ξεστομίζοντας «βαριές» κουβέντες, παρουσία 30 και πλέον ατόμων, οι οποίοι αποσβολωμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Παράλληλα μέσα στα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν και απειλές και προς άλλ πρόσωπα δημοσιογράφων – μετόχων του Pressing 90.1 (βλ. Τσιάτα, Τσούμαρη) κατηγορώντας μια ακόμη φορά πως στην ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. του Pressing διενεργείται παράνομος στοιχηματισμός.

Αυτήν η κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξιου Κούγια είναι μια ακόμη κίνηση προσπάθειας εκφοβισμού και φίμωσης των δημοσιογράφων που έχουν αντίθετη άποψη με τη δική του και έχουν το θάρρος να την εκφράζουν δημοσίως.

Το ArenaLarissa.gr καταδικάζει την ενέργεια αυτή και ήδη έχει κινήσει τις όποιες νομικές ενέργειες απαιτούνταν!

Πηγή: arenalarissa.gr

The post Νέα αήθης επίθεση Κούγια κατά δημοσιογράφου – Ο λόγος πλέον στη Δικαιοσύνη appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;