Νεϊμάρ: Ο θάνατος του Κόμπε με επηρέασε βαθιά – Τι είπε για τους τραυματισμούς του

Ο Νεϊμάρ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Vogue Man Arabia και μίλησε για την καριέρα του αλλά και για όσα τον έχουν επηρεάσει. Η συνέντευξη και η φωτογράφηση έγιναν πριν από την καραντίνα και τα μέτρα που ελήφθησαν για τον κορονοϊό. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή. «Δεν υπάρχει τίποτε δυσκολότερο για έναν επαγγελματία αθλητή από έναν τραυματισμό. Πραγματικά υπέφερα με τραυματισμούς τις τελευταίες δύο σεζόν και είχα πολλές στιγμές που αμφισβητούσα τον εαυτό μου. Η μισή επιτυχία ενός αθλητή είναι το μυαλό του. Αν είναι όλα καλά στο μυαλό, το παιχνίδι ρέει με φυσικό τρόπο» τόνιζει.

Ο Νεϊμάρ μίλησε και για την τραγική απώλεια του Κόμπε Μπράιαντ: «ο θάνατός του με επηρέασε βαθιά, γιατί οι ζωές μας είχαν πολλά κοινά. Γνώριζα τον Κόμπε προσωπικά και μερικές φορές είχε έρθει στο Παρίσι… Όταν γνωρίζεις τον άνθρωπο πίσω από τον αθλητή, δημιουργείς μια διαφορετική σχέση και με τον Κόμπε ήταν μια ξεχωριστή σχέση. Ο αθλητισμός και η κοινωνία έχασαν έναν εξαιρετικό άνθρωπο».

Πηγή: enikos.gr

The post Νεϊμάρ: Ο θάνατος του Κόμπε με επηρέασε βαθιά – Τι είπε για τους τραυματισμούς του appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;