Νέο «σόου» Βελόπουλου στη Βουλή: «Παραλίες» οι βουλευτές – «Αναρχοάπλυτοι» οι φοιτητές (vid)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, στην σχεδόν 10λεπτη ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης για τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα, αναφέρθηκε ελάχιστα στο ίδιο το θέμα. Αντίθετα αναφέρθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε φοιτητές και μετανάστες ενώ έκανε και… στυλιστικές παρεμβάσεις στους βουλευτές.

Κάπως έτσι ξεκίνησε την ομιλία του, με την παράκληση στους βουλευτές «να μην ντύνονται σαν να πηγαίνουν στην παραλία». «Κατ’ αρχήν θέλω να κάνω μια έκκληση, μία παράκληση. Ο κανονισμός της βουλής λέει να ντυνόμαστε ευπρεπώς.

Και εδώ μέσα κυκλοφορούν άνθρωποι λες και πηγαίνουν στην παραλία. Κύριοι έχουμε τηλεόραση. Μας βλέπει ο κόσμος. Αριστερός δεν σημαίνει ότι είναι άπλυτος. Είναι απίστευτα αυτά. Ας εφαρμόσουμε τον κανονισμό».

Φυσικά, τάχθηκε κατά της απόσυρσης της αναχρονιστικής διάταξης περί βλασφημίας, διεκδικώντας το δικαίωμα να προσβάλει τους μετανάστες με έναν ακόμα τρόπο: «Ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει σε εμένα να είμαι ισλαμοφοβικός.

Αν βρίσω τον Αλλάχ θα με συλλάβουν. Για τους ορθόδοξους τι κάνετε; Μπορώ να βρίζω θεούς και δαίμονες και να μην τιμωρούμαι. Είστε ρατσιστές κύριοι εναντίον των Ελλήνων».

«Ντρέπομαι ως βουλευτής να βλέπω βουλευτές, την ώρα που παρανομούν 100 άπλυτοι, 100 αναρχοάπλυτοι, 100 τραμπούκοι μέσα στο Πανεπιστήμιο… Αυτός που έχει μολότοφ και υλικό πολέμου μέσα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, είναι αναρχοάπλυτος, είναι τραμπούκος και τέλος» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση τόσο στους φοιτητές με fake news περί μολότοφ και χρησιμοποιώντας τον χρυσαυγίτικο χαρακτηρισμό του «αναρχοάπλυτου».

Και βέβαια από το κήρυγμα μίσους του Κυριάκου Βελόπουλου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρόσφυγες, για τους οποίους ζήτησε κλείσιμο των συνόρων, αλλά και μεταφορά τους σε… ξερονήσια  «Μην τους πηγαίνετε στις τοπικές κοινωνίες, πηγαίντε τους στα νησιά. Χτίστε τείχος. 30 δισεκατομμύρια ευρώ πλήρωσε ο ελληνικός λαός για τον Ιμπραήμ και τον Χασάν».

The post Νέο «σόου» Βελόπουλου στη Βουλή: «Παραλίες» οι βουλευτές – «Αναρχοάπλυτοι» οι φοιτητές (vid) appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr