Νέος χορηγός στην ΚΑΕ Λάρισα

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένειά της τη Νο1 αλυσίδα εστίασης, Bread Factory.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον Σύλλογό μας η δυναμική παρουσία της άκρως πετυχημένης εταιρίας, Bread Factory, η οποία αποτελεί από σήμερα τον κεντρικό χορηγό αλλά και τον χορηγό ονοματοδοσίας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η σχέση των δύο Εταιριών, θεωρείται βέβαιο, θα αποδειχθεί στενή και ουσιώδη και η συνεργασία αμφίδρομη και αποτελεσματική, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του Αθλητισμού και δη του μπάσκετ, στην Θεσσαλία.

Η κορυφαία εταιρία εστίασης, δε, θα στηρίξει και θα υποστηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τους αθλητές της ομάδας μας στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η παρουσία της «ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory» θα προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στο ελληνικό μπάσκετ και την Basket League εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για όλους μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά το γεγονός ότι η Νο1 εταιρίας εστίασης, Bread Factory, αποφάσισε να δημιουργήσει στην πόλη μας το πρώτο πολυτελές κατάστημα, εκτός Αττικής, του οποίου τα εγκαίνια συμπίπτουν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Basket League. Γνωρίζουμε, άλλωστε, ότι οι εμπνευστές της παραμένουν προσηλωμένοι στα υψηλά στάνταρ, ακολουθώντας την πετυχημένη «συνταγή» με φρέσκα προϊόντα, μεγάλη ποικιλία γεύσεων, εξειδικευμένο προσωπικό και βέβαια, αμιγώς ελληνική κουζίνα.

Το 7ο κατάστημα θα δημιουργηθεί στην Λάρισα, καθ’ ότι προηγήθηκαν του Μοσχάτου, του Χολαργού, του Περιστερίου, του Πειραιά, του Ασπροπύργου και του Αμαρουσίου. Πρόεδρος της Εταιρίας είναι ο Ηλίας Πετρόπουλος, ο εμπνευστής και ο δημιουργός της ιδέας του Bread Factory και άνθρωπος του αθλητισμου.

The post Νέος χορηγός στην ΚΑΕ Λάρισα appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;