Νίκος Οικονομόπουλος – Συνεχίζει τη μάχη του με τον κοροναϊό στον Ευαγγελισμό

Την «πόρτα» του Νίκου Οικονομόπουλου χτύπησε ο κοροναϊός. Ο τραγουδιστής διεγνώσθη θετικός και όπως φαίνεται κόλλησε ενώ βρισκόταν σε διακοπές. Μπήκε σε καραντίνα αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Οι πληροφορίες λένε ότι ότι ο 37χρονος -που είναι ανεμβολίαστος-  παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή. Παράλληλα, το cyclades24.gr σημειώνει ότι γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού.

Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε στο σπίτι του. Στο νοσοκομείο παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό και συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια. Επίσης, είναι εμπύρετος.

 Τι έχει δηλώσει για το εμβόλιο:

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 9,49, είχε αναφερθεί τόσο στον κοροναϊό όσο και για τον τρόπο που η εκκλησία αντιμετώπισε την πανδημία. Μεταξύ άλλων, είχε σημειώσει ότι θα λάμβανε την Θεία Κοινωνία ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτικά ασθένεια.

Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε πώς κανένας από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε κάτι σχετικά με την πίστη και την θρησκεία μας, λέγοντας πώς οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κοροναϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

Αποκάλυψε δε, πως συνέχεια επικοινωνεί με τον πνευματικό του τηλεφωνικά και πλέον από κοντά αφού πλέον επιτρέπεται. «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ