Νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα που υπέστη στο γύρισμα ο Κοκλώνης

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε το νοσοκομείο ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “It’s Show Time”. Η νοσηλεία του θα συνεχιστεί για μερικές μέρες ακόμα κι αν οι γιατροί λένε ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά η νοσηλεία του θα συνεχιστεί για μερικές μέρες ακόμα. Σύμφωνα με όσα λέγονται από εκείνους που το έζησαν από κοντά, ο παρουσιαστής ένιωθε αδιαθεσία, λιποθύμησε και όταν επανήλθε συνέχισε το γύρισμα και ξαφνικά είδαν ότι αιμορραγεί από τη μύτη!

Ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη. Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό, δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσει το γύρισμα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρα τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει.

Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε θα έχει πέσει το ζάχαρο πήγαινε φάε κάτι μετά από λίγο μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα, βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα. Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά», είπε ο Νίκος Κοκλώνης περιγράφοντας ό,τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο:

 

The post Νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα που υπέστη στο γύρισμα ο Κοκλώνης appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr