Ο Αχιλλέας Μπέος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο – Ανέλαβε την προεδρία του Βόλου

Έπειτα από εννιά χρόνια, ο Αχιλλέας Μπέος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο αναλαμβάνοντας την προεδρία του Βόλου.

Ο Δήμαρχος Βόλου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο εγχείρημα της νέας ομάδας, ανέλαβε την ευθύνη να οδηγήσει τον Βόλο ακόμα πιο ψηλά.

Ο Αχιλλέας Μπέος, έπειτα από εννιά χρόνια επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και αυτό σημαίνει πολλά για την ομάδα του Βόλου, το Βολιώτικο ποδόσφαιρο και κυρίως για τους Βολιώτες φιλάθλους, οι οποίοι πλέον μπορούν να ονειρεύονται τα μεγαλεία του παρελθόντος.

Μπορούν πλέον να ονειρεύονται ότι με μπροστάρη τον Αχιλλέα Μπέο, θα ξαναδούν την ομάδα της πόλης τους να πρωταγωνιστεί Ελληνικό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να ξαναζήσουν και πάλι μεγάλες Ευρωπαϊκές στιγμές.

Άλλωστε ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποδείξει ότι είναι από τους κορυφαίους παράγοντες έχοντας μόνο επιτυχίες με τις ομάδες που έχει ασχοληθεί.

Συμπαραστάτες του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι Βολιώτες επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με μοναδικό στόχο όλων τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Αχιλλέας Μπέος

Μέλη: Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος,

Πηγή: volosday.gr

The post Ο Αχιλλέας Μπέος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο – Ανέλαβε την προεδρία του Βόλου appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;