Ο Αλαφούζος έθεσε θέμα Superleague TV στη συνεδρίαση της Λίγκας

Ζήτημα δημιουργίας τηλεοπτικής πλατφόρμας της Superleague για την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων φέρεται να έθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, στη σημερινή (23/2) συνεδρίαση της λίγκας, προτείνοντας συγκεκριμένο πλάνο, με αφορμή πως τα τηλεοπτικά συμβόλαια πολλών ομάδων εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι. Ο συνεταιρισμός δεν πήρε κάποια απόφαση επί τούτου και το θέμα μεταφέρθηκε προς συζήτηση για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Superleague για τη σημερινή συνεδρίαση:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα Play Off και τα Play Out Πρωταθλήματος Super League Interwetten τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιαμόρφωση του πλαισίου που αφορά στον έλεγχο και την παρακολούθηση των αγωνιστικών χώρων, με βασική προτεραιότητα να γίνει κεντρικά η αξιολόγηση με τεχνικούς ελέγχους, όλων των χλοοταπήτων, αλλά και της υποδομής τους. Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την άμεση υλοποίηση ενός μηχανισμού κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων και της ενίσχυσης του κανονιστικού πλαισίου που αφορά στην καταλληλόλητα των αγωνιστικών χώρων».

The post Ο Αλαφούζος έθεσε θέμα Superleague TV στη συνεδρίαση της Λίγκας appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;