Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου πρωτοπορεί και ασφαλίζει την Ακαδημία του!

Η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου πρωτοπορεί και ασφαλίζει όλα τα παιδιά της!

Η ραγδαία αναπτυσσόμενη Ακαδημία της Λάρισας, στο πλαίσιο της αλλαγής φιλοσοφίας και της διαρκούς ανάπτυξης των υπηρεσιών της, ενημερώνει όλους τους γονείς ότι από τη φετινή χρονιά το σύνολο των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών της θα είναι ασφαλείς και Ασφαλισμένοι σε Ασφαλιστικό Κολοσσό.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Αστέρα εντάσσεται στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) του ΟΑΣΠΕ και σε αποκλειστική συνεργασία με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της ΝΝ Hellas, της Κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Προστασίας αφορά σε αθλητές ως 16 ετών (γενν. 1/1/2004) από ατύχημα.

«Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που συνεργάζονται με τον ΟΑΣΠΕ διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και μπορούν να σχεδιάσουν το ομαδικό πρόγραμμα που μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά κάθε Ακαδημία, ώστε να μπορέσουν τόσο ι διοικήσεις των συλλόγων, όσο και οι οικογένειες των αθλητών από την οικονομική επιβάρυνση που προκύπτει από ένα ατύχημα, ενώ ταυτόχρονα να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του ατυχήματος. Σε ένα περιβάλλον που πλήττεται από την Πανδημία η συγκεκριμένη παροχή κρίνεται απαραίτητη», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, κ. Δώρα Ιωακειμίδου, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου με τον μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα αθλητικό Οργανισμό.

Η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου έχοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τα μέλη της από τη φετινή αγωνιστική σεζόν που άρχισε ήδη, παρέχει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ασφάλιση Ατυχήματος, Ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικών δαπανών από ατύχημα, Κάλυψη ως 100% των εξόδων, Αποζημίωση σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, Επίδομα Νοσηλείας, Χειρουργικό Επίδομα κατά τη διάρκεια των αγώνων και της προπόνησης!

Ετσι, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου γίνεται η πρώτη και η μοναδική Ακαδημία της Λάρισας που προσφέρει ασφαλιστικό πρόγραμμα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση προς τους γονείς, αναβαθμίζοντας με τον πιο άρτιο τρόπο τις παρεχόμενες παροχές της και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προς τα μέλη της!

Παράλληλα προστατεύει τους γονείς και τον Σύλλογο από τα απρόσμενα κόστη κάποιου ατυχήματος, συμβάλλει στην καλύτερη αντιμετώπιση του ατυχήματος, ενισχύει την καλή φήμη και εικόνα του Αστέρα και ασφαλώς δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στα μέλη του Συλλόγου.

Μπουρντένας: «Νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε»

«Από φέτος συνεχίζουμε με νέα φιλοσοφία και όραμα ανάπτυξης αναβαθμίζοντας όλες τις υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μέσα σ’ ένα περιβάλλον Πανδημίας, αποφασίσαμε να ασφαλίσουμε όλους τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας μας ως 16 ετών – γεννημένους από 1/1/ 2004 μέσω ομαδικού προγράμματος σε ευρωπαϊκό ασφαλιστικό κολοσσό. Το κόστος αυτής της σημαντικής παροχής θα συμπεριληφθεί στη μηνιαία συνδρομή μαζί με όλες τις άλλες προαναφερόμενες χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση!

Θέλουμε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες παροχές, έτσι δημιουργήσαμε Σχολή Τερματοφυλάκων, ανοίξαμε τις πύλες μας για νέες συνεργασίες όπως αυτή της Ακαδημίας Αγιάς, συνεργαζόμαστε με τον Διατροφολόγο κ. Ελευθέριο Μολά, με την Αθλητική Ψυχολόγο κ. Μάγια Χουλέβα και ασφαλώς με τον καλύτερο Ορθοπεδικό Χειρουργό, τον κ. Καραμανή Νικόλαο, MD, cPhD, Επιμελητής Κλινικής Χειρουργικής Χεριού-Άνω Άκρου & Μικροχειρουργικής – ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που έχουν οι ενέργειές μας προς τα μέλη του Αστέρα και δεσμευόμαστε ότι η φετινή χρονιά θα είναι για το Μελισσοχώρι η απαρχή για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον!
Μείνετε συντονισμένοι! Ξεκινάμε! Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!», κατέληξε ο διοικητικός υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου, κ. Λεωνίδας Μπουρντένας.

Πρώτη συγκέντρωση την Πέμπτη 20 Αυγούστου.
Τεχνικός Διευθυντής: Αναστάσιος Βασιλειάδης
Πληροφορίες: 6974073869 & 6978573641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου @AsterasMelissochoriou

The post Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου πρωτοπορεί και ασφαλίζει την Ακαδημία του! appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;