Ο Καλλιάνος ποζάρει ευτυχισμένος μαζί με τη σύζυγό του στο… περιοδικό των διάσημων (Photo)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του Χάρις Δαμιανού που περιμένει το παιδί τους άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους και φωτογραφήθηκαν για το νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Απόσπασμα από την κοινή συνέντευξη: 

Γιάννης: Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι ήταν ο πρώτος γάμος του 2021. Ήταν όλα τέλεια. Η ψυχολογία μου ήταν ανεβασμένη από την πρώτη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου στη Γλυφάδα για να πάω στην Ηλιούπολη. Φτάνοντας έξω από το Δημαρχείο, συγκινήθηκα όταν είδα συναδέλφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ να μας εύχονται «να ζήσετε». Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ήρθε η Χάρις, την αγκάλιασα, τη φίλησα, της είπα πόσο όμορφη ήταν, γιατί πραγματικά έλαμπε μέσα στο νυφικό της, και περπατήσαμε χέρι χέρι τον διάδρομο μέχρι να φτάσουμε στην αίθουσα όπου μας περίμενε ο δήμαρχος, ο κ. Χατζηδάκης. Είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι για πάντα, γιατί ένιωσα σαν να κέρδισα τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Χάρις Δαμιανού: Για να είμαι ειλικρινής, επειδή θεωρούσα περισσότερο διεκπεραιωτικό τον πολιτικό γάμο, δεν περίμενα ότι θα συγκινηθώ τόσο. Αλλά όταν είδα τον Γιάννη να με περιμένει έξω από το Δημαρχείο και να μου μιλά με τόσο όμορφα και τρυφερά λόγια, συγκινήθηκα πολύ.

Γιάννης Καλλιάνος
Οκ Περιοδικό
Βουλή
Νέα Δημοκρατία
ΝΔ
Has video: 

Πηγή: