Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικού Champions League – Η κίνηση που «έσπασε» τα πρωτόκολλα

Μια στιγμή χαράς θα μπορούσε να κρατήσει τον Νεϊμάρ εκτός του μεγάλου τελικού της Κυριακής για το Champions League, αφού η UEFA έχει μεριμνήσει να δημιουργήσει νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19 και σε αυτά αναφέρεται πως η ανταλλαγή φανέλας μεταξύ των ποδοσφαιριστών μπορεί να σημαίνει αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και δώδεκα ημέρες απομόνωση.

Η επιβλητική εμφάνιση του Βραζιλιάνου και η καθοριστική συμβολή του στο τελικό 3-0 της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Λειψία χθες και η χαρά του που αγωνίστηκε για την πρόκριση με τον Χάλστενμπεργκ μπορεί να του κοστίσει ακριβά. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που τηρηθούν κατά γράμμα οι εντολές, ίσως ο 28χρονος να μείνει εκτός αποστολής στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για τους Γάλλους.

Ωστόσο, ο κανονισμός αφήνει ένα μικρό παραθυράκι για τους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στα πρωτόκολλα πως «συνιστάται στους παίκτες να μην ανταλλάσσουν τις μπλούζες τους στους αγώνες».

Με βάση αυτό, ο Νεϊμάρ ίσως τη «γλιτώσει» στο τέλος αφού η χρήση του ρήματος «συνιστάται» δεν σημαίνει αυτόματα και «επιβάλλεται». Επομένως, μένει στις επόμενες μέρες να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ή το γεγονός θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με την αιτιολογία της υπέρτατης χαράς.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικού Champions League – Η κίνηση που «έσπασε» τα πρωτόκολλα appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;