Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει τη σχέση της Σκορδά – Τα νεύρα του Γιώργου Λιάγκα

Τα καυστικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τη νέα σχέση της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα. Την αποκάλυψη για τη σχέση της, που μετράει ήδη ένα χρόνο, έκανε το περιοδικό «Hello», διευθυντής του οποίου είναι ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Άρης Καβατζίκης.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» αναφέρθηκε με τρόπο ιδιαίτερο και χιουμοριστικό στη νέα σχέση της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο. «Το καταλάβαμε ότι το Πρωινό το γιόρτασε. Βέβαια, εδώ και έναν χρόνο έχει σχέση η κοπέλα! Δεν το λέγανε, οπότε σήμερα το είπανε παντού και μερακλώσανε πολύ. Το γιορτάσανε!» σχολίασε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και αμέσως μετά έδειξε μερικά αποσπάσματα από τη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και ξεσπούσε στο νέο μέλος της τηλεοπτικής του παρέας, τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

«Εγώ θα πω ένα “μπράβο” στον Νίκο Γεωργιάδη, που δεν έβγαλε το αποκλειστικό, γιατί σήμερα δεν θα έβγαζε και την εκπομπή, από ό,τι καταλάβαμε. Μπράβο, είχες ένστικτο, Νικόλα, και όλα καλά» υπογράμμισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα απόσπασμα από το «Πρωινό», στο οποίο η Λίτσα Πατέρα αναφέρεται με νόημα προς τη Φαίη Σκορδά και της λέει να πάρει το νέο τεύχος του «Αστρολόγου» για να δει πότε είναι οι ιδανικές φετινές ημερομηνίες γάμου.

«Έπεσε ο γκιώνης, ρε Φαίη. Μην τα κάνεις αυτά! Εντάξει υπερβολή και ο γάμος. Υπερβολή, γιατί θέλουμε και το πλατό. Μην τα λέτε αυτά. Αυτή η Λίτσα η Πατέρα. Καταλαβαίνω, το περιοδικό αλλά δεν βλέπεις εδώ πέρα; Καιγόμαστε! Όλα τα Μελίσσια on fire! Σεβάσου και λίγο τα διπλανά τα πλατό» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

The post Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει τη σχέση της Σκορδά – Τα νεύρα του Γιώργου Λιάγκα appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΑΘΛΗΤΙΚΑ – Newsone.gr