Ο πάτερ Ηρεκλείδιος Ξιούρος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έκανε Ανάσταση σε… χρόνο ρεκόρ. -Φωτο και βίντεο

Το «Χριστός ανέστη» ως χαιρετισμός αποδίδεται πάντα με χαρακτήρα ενθουσιώδη και σε ανταπάντηση ανταποδίδεται η φράση «Αληθώς ανέστη» δηλαδή «Στ’ αλήθεια αναστήθηκε».

Ακολουθούν όμορφες, πρωτότυπες και πνευματικές ευχές για Χριστός Ανέστη, για να τις στείλετε σε όσους αγαπάτε… *** – Χριστός Ανέστη! Εύχομαι Το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τις ζωές όλων!

– Χριστός Ανέστη! Το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη! *** – Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την λύτρωση στις ψυχές όλων μας! *** – Χριστός Ανέστη! Εύχομαι χρόνια πολλά και η Ανάσταση του Κυρίου είναι μια μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα.

– Χριστός Ανέστη φίλοι μου! Το μεγάλο μήνυμα της Αναστάσεως ας να μαλακώσει τις καρδιές μας και να γίνουμε πιο ανθρώπινοι, μακριά από αντιπαραθέσεις και διενέξεις. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες αξίες στη ζωή μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε!

Το Άγιο φως τσ΄ Ανάστασης που θα βαστάς στο χέρι την ευτυχία στη ζωή εύχομαι να σου φέρει Χριστός Ανέστη!

Πασχαλινές δέξου ευχές από τη καρδιά βγαλμένες όλες οι μέρες της ζωής να΄ναι αναστημένες! Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! *** Όσες κροτίδες πέφτουνε το Πάσχα στον αέρα τόσες χαρές σου εύχομαι να έχεις κάθε μέρα! Χριστός Ανέστη!

 

 

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης