Ο πρωθυπουργός διαφημίζει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Πολιτική

 

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διαφήμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, καθώς είπε ότι «έχουν πουληθεί περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα απ’ ό,τι λογαριάζαμε το 2020».

Συγκεκριμένα, το ΚΙΝΑΛ γράφει σε ανακοίνωσή του:

«”Έχουν πουληθεί περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από ό,τι λογαριάζαμε το 2020”. Ποιος έκανε την δήλωση; Δεν είναι ούτε ο CEO της Volkswagen, ούτε ο Elon Musk της Τesla. Είναι ο κ. Μητσοτάκης, στη σημερινή του επίσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης. Μόνο που ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να πει ότι όλα όσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πουλήθηκαν πέρυσι, είναι εισαγόμενα. Γιατί απλά δεν πιστεύει στην ανάπτυξη με παραγωγή στον τόπο μας. Όπως, δηλαδή, υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του ΚΙΝΑΛ στο Facebook:

Μητσοτάκης: Τι είπε για την ηλεκτροκίνηση

Αναφερόμενος στο σχέδιο για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μετά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ότι «μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από ό,τι λογαριάζαμε το 2020».

«Χρέος μας τώρα είναι να υποστηρίξουμε τη δημιουργία ενός συνολικού οικοσυστήματος, που αφορά κυρίως στα σημεία φόρτισης στις πόλεις, στις εθνικές οδούς, έτσι ώστε μαζί με τα σημαντικά οικονομικά κίνητρα που δίνουμε ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας να κάνουν αυτή την επιλογή, να αποκτήσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών», πρόσθεσε.

ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΚΙΝΑΛ
Has video: 

Πηγή: