Ο Στέλιος Ρόκος μιλάει για τη μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA», την Λήμνο και τα τέσσερα παιδιά του

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη, λίγες ημέρες πριν τη μοναδική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες του, ξεχωριστές ερμηνείες και καλεσμένους – έκπληξη.

«Στο νησί, στη Λήμνο είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Ευτυχώς είχαμε λίγα κρούσματα. Η καθημερινότητά μας είναι ίδια. Δεν κλειστήκαμε σε ένα σπίτι ώστε να ζοριστούμε. Όπως ζούσαμε με τη γυναίκα μου, Λελέ, έτσι ζούμε και τώρα. Το σπίτι μας είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Η Λελέ έχει 34 ζωάκια που τα λέει παιδιά. Γάτες, σκύλους. Τα αγαπώ τα ζώα αλλά η Λελέ είναι υπερβολική. Αν της βάλεις το πιστόλι στο κεφάλι και της πεις να διαλέξει εμένα ή αυτά, θα διάλεγε αυτά», ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλώντας για την καθημερινότητά του την περίοδο του κοροναϊού.

«Το τελευταίο μου τραγούδι ‘Δεν φοβήθηκα’ είναι για τους ανθρώπους που αγαπάμε και προσέχουμε και φοβόμαστε μην είμαστε ο λόγος που θα πάθουν κακό. Πολλά μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Η δουλειά και το ότι είμαι όπου να ‘ναι. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δεν μπορεί να είναι καλός σε τίποτα άλλο», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Έχω τέσσερα παιδιά. Η μόνη που είναι ακόμα παιδί είναι η Μέλια. Τώρα δεν με χρειάζονται. Όταν με χρειάζονταν δεν είχα χρόνο. Δε θα τολμούσα να κάνω άλλο παιδί. Η Λελέ δεν με καταπιέζει για ένα παιδί. Ίσα ίσα. Αν της το πω για αστείο θα γίνει χαμός», ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, ο ίδιος είπε ότι «Δουλεύοντας ερχόμουν στην επιφάνεια όταν ήμουν δύσκολα. Δεν ένιωθα ότι βυθιζόμουν. Συνειδητά έφυγα κάποιες φορές. Είχαμε φοβερή επιτυχία με τον Πασχάλη Τερζή και μπήκα σε ένα καΐκι και έφυγα για 6 χρόνια».

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε και για τη «δική μας» Δανάη, αποκαλύπτοντας το πώς είχαν γνωριστεί πριν από πολλά χρόνια, ενώ μίλησε και για τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Το μεγάλο όπλο της Βίκυς είναι να είναι ο αρχηγός της παρέας και να την αγαπούν όλοι. Της είχα προτείνει να έρθει δημόσιες σχέσεις στην εταιρία που ήμουν. Το ”Σμαράγδια και ρουμπίνια” το κάναμε μαζί», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ