Ο Τσιχτσής νέος πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας

Ο Αχιλλέας Τσιχτσής, ορίστηκε απο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, νέος πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Ο κ. Τσιχτσής θα πάρει την θέση του Παντελή Αγγελόπουλου, ο οποίος παραιτηθηκε 3,5 μήνες μετά τον διορισμό του, ενώ τη θέση του Δημήτρη Αθανασόπουλου, μέλους της ΔΕΑΒ, παίρνει ο υποστράτηγος, Ελευθέριος Γκαρίλας.

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού «κατά το μέρος που αφορά το τακτικό μέλος και Πρόεδρο αυτής κ. Παντελή Αγγελόπουλο του Νικολάου Κωνσταντίνου, λόγω παραίτησης αυτού και στη θέση του ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας τον Τσιχτή Αχιλλέα του Αλεξάνδρου (επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική), και κατά το μέρος που αφορά το τακτικό μέλος κ. Αθανασόπουλο Δημήτριο του Νικολάου, Υποστράτηγο, εκπρόσωπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λόγω αποστράτευσης και στη θέση του ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας τον ΓΚΑΡΙΛΑ Ελευθέριο του Αθανασίου, Υποστράτηγο, Προϊστάμενο του κλάδου Τάξης / Α.Ε.Α. ως τακτικό μέλος».

The post Ο Τσιχτσής νέος πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Ελλάδα – patrastimes.gr