Ο Τσίπρας ξανά στο Ζάππειο: Μικρότερο και φθηνότερο το νέο πακέτο του ΣΥΡΙΖΑ

Τετράμηνο «πακέτο δημοσιονομικής επέκτασης 13,4 δις ευρώ» υπό τον τίτλο «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» παρουσίασε από το Ζάππειο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικαιροποιώντας την αρχική πρόταση του κόμματός του για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αναγνωρίζοντας ότι η Ελλάδα «κατάφερε να βγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από αυτή τη σκληρή δοκιμασία», ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε κρίσιμο «για όσα ο καθένας και η καθεμιά αυτό το διάστημα και για όσα εμπόδια θα αντιμετωπίσει από δω και πέρα από τις συνέπειες του lockdown, η ανταμοιβή να είναι δίκαιη», προχωρώντας στην εξειδίκευση των μέτρων που προτείνει για την ανάσχεση της ύφεσης η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για απομάκρυνση στην παρούσα φάση από την από ευρωπαϊκή πραγματικότητα, «η ελληνική κυβέρνηση, «η κυβέρνηση της ΝΔ αρνείται να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που δημιουργούνται σε αυτό το πλαίσιο» τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας στο Μέγαρο Μαξίμου σκοπιμότητα, ώστε δηλαδή να «μη διαταραχθεί το σχέδιο των συντηρητικών αλλαγών που είχε σχεδιάσει στις εργασιακές σχέσεις, το περιβάλλον, το κοινωνικό κράτος, την παιδεία και την οικονομία».

Παρακολουθήστε την τοποθέτηση Τσίπρα και τις ομιλίες των τομεαρχών του κόμματος

The post Ο Τσίπρας ξανά στο Ζάππειο: Μικρότερο και φθηνότερο το νέο πακέτο του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr