Οικονόμου: «Αλαλος» ο Τσίπρας για τις παρακολουθήσεις στελεχών του όταν ήταν πρωθυπουργός

«Με όρους ελαφρού θεάματος, χρησιμοποιώντας μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες», χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Η υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη έχει περάσει τάχιστα, και με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και της Βουλής», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

  • Διαβάστε επίσης: Ανδρουλάκης: Γιατί αρνούμαι να ενημερωθώ εξωθεσμικά για την παρακολούθησή μου

Ο κ. Οικονόμου, επεσήμανε ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος θα βρίσκεται αύριο στη Βουλή και εκεί θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις, μέσω θεσμικών διαδικασιών. Από τις θεσμικές διαδικασίες θα προκύψουν προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου και διόρθωσης διαχρονικών παθογενειών.

Κατέληξε δε λέγοντας πως η σημερινή επίσκεψή του στην ΑΔΑΕ αποσκοπούσε μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να φέρνει κανένα αποτέλεσμα. «Φυσικά, σχετικά με τις πληροφορίες, που εσχάτως βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών της κυβέρνησης του, όταν ήταν Πρωθυπουργός, παραμένει άλαλος. Θα αναγκαστεί όμως να τοποθετηθεί οσονούπω», είπε ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: Πολιτική – ΤΑ ΝΕΑ