Ολυμπιακός – Γουλβς: Δείτε τον αγώνα σε Live Streaming!

Ολυμπιακός – Γουλβς: Δείτε τον αγώνα σε Live Streaming!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουλβς χωρίς οπαδούς στο Καραϊσκάκης, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” του Europa League και το παιχνίδι καλύπτεται και διαδικτυακά, μέσα από το επίσημο κανάλι της Cosmote Tv στο youtube.

Η συνδρομητική τηλεόραση αποφάσισε να συμβάλλει και αυτή με τον δικό της τρόπο στη δημόσια ασφάλεια, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, δίνοντας τη δυνατότητας σε όλο τον κόσμο, να δει δωρεάν μέσα από το youtube, το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός – Γουλβς.

Η ανακοίνωση της Cosmote Tv

Η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων. Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη”.

Δείτε εδώ στις 22:00 σε LIVE Streaming το Ολυμπιακός – Γουλβς

πηγή: newsit.gr

Πηγή: Αθλητικά