Ολυμπιακός: Ζητά έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου!

Ολυμπιακός: Ζητά έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου!

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνει πρόθυμη να καλύψει το οικονομικό κόστος των ελέγχων. Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” τονίζουν πως αν υπάρξει άρνηση από το ΕΣΚΑΝ “… επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας”.

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχο αίτημα είχε κάνει ο ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που -αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως οι συγκεκριμένοι έλεγχοι δεν γίνονται κατά παραγγελία- υλοποιήθηκε από το ΕΣΚΑΝ,

Η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών.

Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας.”

πηγή: newsit.gr

Πηγή: Αθλητικά