Οργή κατά της Έλεν Ντετζενέρις: Από τη βίλα της παρομοίασε την «κοινωνική απομόνωση» με… φυλακή (BINTEO)

Μόνο ως αποτυχημένη απόπειρα χιούμορ μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν Ντετζενέρις είπε στην εκπομπή της η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από τη βίλα της.

Η Ντετζενέρις, στα αρχικά της σχόλια είπε ότι «το να είσαι σε καραντίνα είναι σαν να είσαι φυλακή. Κυρίως διότι φοράω τα ίδια ρούχα για δέκα μέρες και όλοι είναι γκέι».

 

Το βίντεο προκάλεσε πραγματική θύελλα αντιδράσεων με πολύ κόσμο να κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι είναι εκτός πραγματικότητας και ότι προσβάλλει τους πάντες: ανθρώπους που έχουν βρεθεί ή βρίσκονται στη φυλακή, ανθρώπους που βρίσκονται απομονωμένοι σε μικρά και άθλια σπίτια, ανθρώπους που αδυνατούν λόγω εργασίας να μπουν σε καραντίνα και δουλεύουν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους, ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους και ζουν με τον κίνδυνο ακόμα και να πεινάσουν.

Μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις η Ντετζενέρις έκανε αυτό που όλοι φανταζόμαστε: κατέβασε για λίγο το επίμαχο βίντεο, έκοψε την επίμαχη φράση και το ξανανέβασε χωρίς φυσικά να ζητήσει συγγνώμή.

Πολλοί celebrities την περίοδο αυτή έχουν βρεθεί στο στόχαστρο άγριας κριτικής, ιδίως όταν εν μέσω πλούτου και πολυτέλειας παραπονιούνται για την καραντίνα ή συγκρίνουν τους εαυτούς τους με ανθρώπους που βιώνουν την πανδημία του κορωνοϊού σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

Πηγή: topontiki.gr

The post Οργή κατά της Έλεν Ντετζενέρις: Από τη βίλα της παρομοίασε την «κοινωνική απομόνωση» με… φυλακή (BINTEO) appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Κόσμος – Τι Νέα Λάρισα;