Παναθηναϊκός: Υπέγραψε τελικά το ταλέντο από την Αίγυπτο, Μπιλάλ Αμπντελραχμάν

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε τελικά το ταλέντο από την Αίγυπτο, Μπιλάλ Αμπντελραχμάν

Ο νεαρός είχε κλείσει από τον Αύγουστο αλλά η Άραμπ Κοντράκτορς έβαζε εμπόδια.

Ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου υπέγραψε τελικά στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον γιο του πρώην παίκτη της Μονακό, Μαχάρ Αμπντελαχμάν.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος ανήκε στην Άραμπ Κοντράκτορς είχε κλείσει στους πράσινους από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά λόγω της άρνησης του αιγυπτιακού συλλόγου, η μεταπήδηση του δεν είχε προχωρήσει.

Τελικά με αρκετή καθυστέρηση, ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν υπέγραψε στο «τριφύλλι» κάνοντας ήδη προπονήσεις. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα Νέων των «πρασίνων» σε φιλικά.

Ο Μαχάρ Αμπντελραχμάν τον περασμένο Αύγουστο μιλώντας στο gazzetta.gr, τόνισε πως υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και εξήγησε γιατί επέλεξε ο γιος του, τον Παναθηναϊκό.

«Ο Μπιλάλ είναι έξυπνος και γρήγορος παίκτης. Έχει καλή αίσθηση του χώρου και όπως λέμε στο ποδόσφαιρο ‘αισθάνεται το γκολ’. Περιμένουμε από εκείνον σε δύο χρόνια να είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ στην Ελλάδα. Να είστε βέβαιοι πως εάν δεν ήμουν πεπεισμένος γι’ αυτό, δεν θα τον έστελνα στον Παναθηναϊκό.

Για μας ο Παναθηναϊκός είναι ο ιδανικός συνδυασμός μεγάλου συλλόγου, όπου ο Μπιλάλ μπορεί να προοδεύσει δίχως μεγάλη πίεση στους ώμους του και την ίδια στιγμή είναι η κατάλληλη ομάδα για την ανάδειξη καλών ποδοσφαιριστών».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: Αθλητικά