Παππάς: «Mε έχουνε μόνιμα στο στόχαστρο γιατί δεν μου συγχωρέσαν το ότι τους έβαλα να πληρώσουν για τις άδειες»

Υπεραμύνθηκε με σθένος τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο απόλυτσ “στοχοποιημένος” από το δίπολο ΝΔ – “διαπλοκής” πρώην υπουργός ΨΗΠΤΕ, αρμόδιος για τις τηλεοπτικές άδειες, Νίκος Παππάς κατά την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Αντίθετα από οτι θα περίμεναν οι εχθροί του ( αλλά και καποιοι άσπονδοι “φίλοι” ) ο Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ μόνον με κομμένα φτερά δεν παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση, ως αποτέλεσμα της θηριώδους εκστρατείας λάσπης προπαγάνδας και fake news που εξελίσσεται εις βάρος του εδώ και δύο εβδομάδες με σκοπό την ηθική και πολιτική του εξόντωση, αλλά με πραγματικό στόχο – όπως όλοι αναγνωρίζουν – τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Παππας λοιπόν υπεραμύνθηκε με παρρησία των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες λέγοντας ότι τους στοίχησαν 400 εκατομμυρια ευρω «και αναγκάστηκαν με εμάς να πληρώσουν». Πρόσθεσε ότι «με έχουνε μόνιμα στο στόχαστρο» και σημείωσε πως «ως υπουργός έχω υπογράψει εκατοντάδες αποφάσεις τις έχουν κάνει φύλλο και φτερό δεν βρήκαν τίποτα και δεν πρόκειται να βρουν τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την τοποθέτησή του στήριξε πλήρως το Νικο Παππά, λέγοντας: «Είμαστε εδώ. Ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις. Για να αποτρέψουμε μαζί με το λαό αυτό που εμφανίζουν ως αναπότρεπτο. Είμαστε εδώ όχι για να λέμε ωραίες προτάσεις. Αλλά είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε μαζί με την κοινωνική πλειοψηφία αυτό που σήμερα εμφανίζουν ως κανονικότητα και καταστρέφει τη κοινωνική πλειοψηφία».

Ο ίδιος ανέφερε πως «πετάνε λάσπη στον ΣΥΡΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και στα στελέχη του, ακριβώς γιατί δε τους ενδιαφέρει αν η λάσπη μετατρέψει τη πολιτική αντιπαράθεση σε βούρκο. Αυτοί άλλωστε εκεί είναι συνηθισμένοι να ζουν. Αλλά αυτό που θέλουν είναι να κυλιστούμε στο βούρκο μαζί τους».

Κάνοντας λόγο για «χιλιάδες ανήθικες επιθέσεις που δέχτηκα και δέχομαι εγώ προσωπικά», ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι “Μαθήματα ήθους και εντιμότητας δε θα κάνουν σε εμάς τα παπαγαλάκια των υπόδικων επιχειρηματιών. Ως εδώ…”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βούλας Κεχαγιά στο ethnos.gr ο Νίκος Βουτσης φέρεται να είπε ότι πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κι αν χρειάζεται να γίνονται μηνύσεις και αγωγές.

Ο Παύλος Πολακης ανέφερε ότι όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε απέναντι στην κυβέρνηση με καθαρό λόγο και να μην ασχολούμαστε με τους Καλογριτσες. «Θα πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση γιατί το παρακράτος είναι η ΝΔ και η δεξιά» σχολίασε επιμένοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχασε τους μικρομεσαίους. Πρόσθεσε πως το πρόγραμμα της επόμενης κυβερνητικής περιόδου ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι καμιά φυλλοστοκα χιλίων σελίδων αλλά να έχει συγκεκριμένους στόχους που να δείχνουν  στο λαό πως την άλλη φορά -που θα έρθει αναπόφευκτα- «δεν θα πάρουμε μόνο την κυβέρνηση αλλά κι την εξουσία»

Η Δώρα Αυγέρη σημείωσε πως είμαστε θεσμικό ανάχωμα απέναντι σε μια κυβέρνηση και μια κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ που τα ισοπεδώνει ολα. Από την πλευρά της η Ολυμπία Τελιγιοριδου ανέφερε ότι «ζούμε σε συνθήκες ολοκληρωτικού πολέμου από ένα παρασιτικό κατεστημένο οικονομικής ολιγαρχίας από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και από ένα αντίσυριζα μέτωπο που συγκροτείται από δυνάμεις που έχουν παραιτηθεί από τις αξίες και αγώνες ελληνικού λαού. Απεναντι σ αυτό σημείωσε  δεν χωράνε ευγένειες και πρέπει με ενότητα να περάσουμε σε επικοινωνιακή  αντεπίθεση».

Ο Χρήστος Γιαννούλης είπε ότι «πρέπει να εμπνέουμε αισιοδοξία στον κόσμο να έχουμε μια προγραμματική πρόταση επιστροφής στην εξουσία και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ και αυτό θα το λέω με στεντόρεια φωνή σε κάθε δημόσιο βήμα που υπάρχει γιατί αυτοί που μας κατηγορούν είναι απλά ψεύτες κλέφτες και επικίνδυνοι. Κι επειδή προσωπικά είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω  την έδρα μου προκειμένου ο λαός να αποκτήσει και πάλι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

The post Παππάς: «Mε έχουνε μόνιμα στο στόχαστρο γιατί δεν μου συγχωρέσαν το ότι τους έβαλα να πληρώσουν για τις άδειες» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr