Παππούς οδηγούσε μεθυσμένος με το δίχρονο εγγόνι του στο αμάξι

Περνούσε συχνά στο αντίθετο ρεύμα, πήγαινε να φύγει δεξιά εκτός δρόμου και παραλίγο να συγκρουστεί με… λεωφορείο

Από καθαρή τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής.

Ήταν γύρω στις 10:00′ το βράδυ όταν άλλοι οδηγοί ενημέρωσαν το Κέντρο της αστυνομίας «100» ότι ένας οδηγός που κινείται στο δρόμος Λαμίας – Καρπενησίου, ήταν υπό την επήρεια.

Όπως είπε στο LamiaReport ένας από τους οδηγούς, που ακολουθούσε το ασημί Audi, το αυτοκίνητο κινούταν προς Λαμία και περνούσε συχνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή πήγαινε να φύγει δεξιά εκτός δρόμου.

«Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Μάλιστα σε μια στιγμή πάγωσα, όταν στο ύψος του κέντρου “Αρίων” πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και πήγε να συγκρουστεί με λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου κόρναρε και βγήκε όσο γινόταν στην άκρη. Ο καθρέπτης από το Audi πέρασε ξυστά από το λεωφορείο και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα….»

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έστησαν μπλόκο κοντά στον κυκλικό κόμβο στα Καλύβια και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μέσα στο αυτοκίνητο ο μεθυσμένος οδηγός είχε τη γυναίκα του και το μόλις 2 ετών εγγονάκι του.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία με αλκοόμετρο για τα περαιτέρω.

Δυο ακόμη αυτόφωρα για μέθη

Το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ Φθιώτιδας συνέλαβαν στις Λιβανάτες έναν 58χρονο οδηγό, γιατί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Επίσης στον Βουτά της Ιστιαίας αστυνομικοί της Β’ ΟΕΠΤΑ Ευβοίας, οδήγησαν στο αυτόφωρο έναν 42χρονο οδηγό γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικροποσότητα από χασίς.

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης