«Πάρτι» από τους φίλους του Ολυμπιακού έξω από το «Καραϊσκάκη» (βίντεο)

Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει στήσει τη δική του γιορτή έξω από το γήπεδο «Καραϊσκάκης»! Στη συνέχεια της βραδιάς θα μεταφερθούν στον Πειραιά όπου αναμένεται να πάει και η ομάδα των ερυθρόλευκων για να πανηγυρίσει το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Όπως έκαναν γνωστό πριν από λίγες ημέρες στη σχετική παρουσίαση οι “ερυθρόλευκοι”, θα υπάρχει εικόνα από τις δύο πιο εμβληματικούς Έλληνες συνθέτες. Τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκη. Το θέμα είναι από τα τραγούδια τους από τις δύο πιο εμβληματικές ταινίες. “Ποτέ την Κυριακή” και “Ζορμπάς” και χορός σε remix από Έλληνες καλλιτέχνες (Dj Αντώνης Δημητριάδης και Αλέξανδρος Καρόζας).

Όπως τονίζουν μάλιστα οι Πειραιώτες, “με αυτό τον συμβολικό τρόπο τιμούμε τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, που ερμήνευσε τα “Παιδιά του Πειραιά” ακριβώς στον ίδιο τόπο που λαμβάνει χώρο το σημερινό υπερθέαμα”.

Όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος στα social media, ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο παρουσιαστής της φιέστας. Στόχος άλλωστε είναι να τηρηθούν κάποιες βασικές αρχές και από άλλες φιέστες, καθώς η απονομή θα γίνει στο γήπεδο.

 

 

The post «Πάρτι» από τους φίλους του Ολυμπιακού έξω από το «Καραϊσκάκη» (βίντεο) appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΑΘΛΗΤΙΚΑ – Newsone.gr