Πάτρα: Μήνυμα συσπείρωσης η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της ΛΑΕ

Με επιτυχία διεξήχθη η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Πάτρα, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στην Αγορά Αργύρη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής της ΛΑΕ, Γιώργος Σουβαλιώτης παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο. Την κεντρική ομιλία έκανε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας, Θανάσης Πετράκος, ο οποίος εστίασε στην ανάγκη ενίσχυσης της Λαϊκής Ενότητας, ως δύναμη της αριστεράς που θα κληθεί να ανασχέσει το νέο κύμα της νεοφιλελεύθερης επέλασης που φέρνει η νέα κυβέρνηση, συνέχεια των πολιτικών που διαφήμισε και εφάρμοσε η απελθούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

27-9

Τον λόγο πήραν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου, όπως και φίλοι που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση. Η ΛΑΕ Αχαΐας ανανέωσε τα ραντεβού της, τις επόμενες μέρες στις γειτονιές της Πάτρας, του Αιγίου και της Δυτικής Αχαΐας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο επικεφαλής της «Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας», Βασίλης Χατζηλάμπρου, και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης της Πάτρας «Ανυπότακτη Πολιτεία», Χρήστος Πατούχας.

The post Πάτρα: Μήνυμα συσπείρωσης η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της ΛΑΕ appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Πολιτική – patrastimes.gr