Παύλος Χρηστίδης: Παντρεύτηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Πολιτική

 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης μπήκε στο «κλαμπ» των παντρεμένων, καθώς το Σάββατο παντρεύτηκε στο Ναύπλιο, τη γενέτειρά του, την εκλεκτή της καρδιάς του Νάντια Μητσάκου.

Μετά από 5 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του και ο Παύλος Χρηστίδης πλέον καλείται να σηκώσει εκτός από τα βάρη της Πολιτικής και εκείνα του γάμου. 

Σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Βουλευτικό Ναυπλίου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των συγγενών, φίλων και γνωστών.

Η Νάντια Μητσάκου έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και σχολή δημοσιογραφίας και εργάζεται ως οικονομολόγος.

Μάλιστα, ο Παύλος Χρηστίδης, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Ο τύπος της γυναίκας που προτιμώ είναι και ο τύπος της γυναίκας που θαυμάζω. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι μαχήτριες σε όλα τα επίπεδα. Στη δική μου περίπτωση χρειάζεται υπομονή, γιατί δεν έχω το ευκολότερο πρόγραμμα του κόσμου. Και, ευτυχώς για εμένα, η Νάντια έχει όλα τα παραπάνω».

Χρηστίδης
γάμος
Ναύπλιο
Has video: 

Πηγή: