Παύλος Πολάκης:Παρά τον πόλεμο, τη λάσπη και τη στοχοποίηση…δικαίωση συνολική και προσωπική

Μέσω Facebook σχολίασε ο Παύλος Πολάκης τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Ο Παύλος Πολάκης που έδινε μάχη σώμα με σώμα με τον Γιώργο Σταθάκη για να μπει στη Βουλή, τελικά τα κατάφερε και εκλέχθηκε.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν με μία ανάρτηση λέγοντας: «ΣΦΑΚΙΑΝΟΙ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !! Αποτελέσματα εκλογών για το ΣΥΡΙΖΑ: Γενάρης 15, 830 ψήφοι Σεπτέμβρης 15, 620 ψήφοι Ευρωεκλογές 19, 750 ψήφοι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 19, 905 ψήφοι!!!!

Πρώτος ο σύριζα και τις 4 φορές. Παρά το πόλεμο, παρά τη λάσπη, παρά τη στοχοποίηση ΔΙΚΑΙΩΣΗ και συνολική και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ!!!

ΥΓ σε λίγο θα μιλήσω και συνολικότερα, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!».

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019
Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

The post Παύλος Πολάκης:Παρά τον πόλεμο, τη λάσπη και τη στοχοποίηση…δικαίωση συνολική και προσωπική appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Ελλάδα – patrastimes.gr