Παίκτρια του Big Brother βιάστηκε μέσα στο σπίτι και η παραγωγή τής έδειξε το βίντεο

Παίκτρια του Big Brother βιάστηκε μέσα στο σπίτι και η παραγωγή τής έδειξε το βίντεο
Η παίκτρια πλέον λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη

Σοκ προκαλεί η υπόθεση μια παίκτριας του Big Brother, που διαγωνιζόμενος φαίνεται να την βίασε και όχι μόνο η παραγωγή δεν τον σταμάτησε αλλά εξασφάλισε και πλάνα για να τα δείξει στην κοπέλα.

Όπως αναφέρει ο Independent, η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου η παραγωγή την έβαλε να παρακολουθήσει το βίντεο και να βλέπει τον βιασμό της, ούσα αναίσθητη από το ποτό.

«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» ακούγεται να λέει ξεσπώντας σε κλάματα, ωστόσο το βίντεο  εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός ακούγεται να λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα».

Η σκηνή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.

Η ίδια δεν είχε ιδέα για το περιστατικό καθώς ο σύντροφος της Χοσέ Μαρία Λόπες, που γνωρίστηκαν στο παιχνίδι την είχε βάλει να ξαπλώσει.

Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά εκείνος την ρίχνει στο κρεβάτι και λίγο μετά η παραγωγή του ζητά να σταματήσει.

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

πηγή: news.gr

Πηγή: Κόσμος