Ποδοσφαιρική ομάδα «έβαλε» τον τερματοφύλακα σε ψηφοφορία – Το Twitter θα αποφασίσει αν θα μείνει

Κι όμως έγινε και αυτό. Ποδοσφαιρική ομάδα έβαλε σε ψηφοφορία το συμβόλαιο του τερματοφύλακά της, ζητώντας την άποψη των φιλάθλων και μη στο Twitter αν πρέπει να μείνει ή να φύγει. Η διοίκηση της Λίβινγκστον, στην Premiership της Σκωτίας, θεωρεί πως σαν τους οπαδούς της δεν ξέρει κανείς, γι΄αυτό και τους συμβουλεύτηκε στην περίπτωση του Γκάρι Μάλεϊ. Ο Μάλεϊ είναι ένας από τους τερματοφύλακες των «Λιονταριών», αλλά τα 37… καλοκαίρια που αναγράφει η ταυτότητά του έκανε τον σύλλογο να το σκέφτεται. Σε μια αρκετά περίπλοκη εποχή για το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, ακόμη κι ένα συμβόλαιο μετράει στην οικονομία μιας εταιρείας, οπότε η Λίβινγκστον αναρωτήθηκε αν θα ανανεώσει με τον έσχατο αμυντικό της για μια άλλη περίοδο ή αν θα τον αφήσει ελεύθερο. Ως εκ τούτου απευθύνθηκε απευθείας στους οπαδούς της, θέτοντας την ερώτηση στο προφίλ της, στο Twitter. Μια πλήρης έρευνα, με τις δύο επιλογές καλά καθορισμένες. Προς το παρόν, εάν ο σύλλογος αποφασίσει να εισακούσει τη λαϊκή βούληση, ο Μάλεϊ θα πρέπει να είναι σε θέση να ανανεώσει, καθώς το «ναι» προηγείται με περίπου 66% των προτιμήσεων.

Δεν λείπουν όμως και οι επικρίσεις για μια μέθοδο διαχείρισης που συνορεύει με το δυστοπικό μέλλον το οποίο επικαλέστηκε επανειλημμένα ο Αρσέν Βενγκέρ, εκείνο στο οποίο, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή της Άρσεναλ, οι οπαδοί θα αποφασίζουν ακόμη και για τις αλλαγές, με δημοσκοπήσεις στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αρκετοί πάντως σχολίασαν αρνητικά τη στάση της Λίβινγκστον, προτείνοντας στον Μάλεϊ να μιλήσει με τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού οργάνου του, καθώς η συμπεριφορά του συλλόγου στο πρόσωπό του δεν φαίνεται ακριβώς σύμφωνη με τους κανόνες που διέπουν τις εργασιακές σχέσεις. Υπάρχουν κι εκείνοι που εξετάζουν προσεκτικά την κατάσταση κι αναρωτιούνται αν αυτό είναι πράγματι το μέλλον του ποδοσφαίρου: «Δεν υποστηρίζω τη Λίβινγκστον, αλλά είμαι περίεργος να μάθω αν πραγματικά μπορείς να αφήσεις ελεύθερο έναν παίκτη μόνο και μόνο επειδή το αποφάσισε μια δημοσκόπηση στο Twitter», έγραψε κάποιος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

The post Ποδοσφαιρική ομάδα «έβαλε» τον τερματοφύλακα σε ψηφοφορία – Το Twitter θα αποφασίσει αν θα μείνει appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;