Πολάκης απειλεί για Τουλουπάκη: «Η άλλη φορά θα είναι αλλιώς!!»

Εκνευρισμό προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, με στελέχη της Κουμουνδούρου, όπως ο Παύλος Πολάκης, να προχωρούν σε οργισμένες αντιδράσεις.

Ο βουλευτής Κρήτης σε ανάρτησή του στο Facebook, υπερασπιζόμενος την κυρία Τουλουπάκη, χαρακτηρίζει την ποινική δίωξη εναντίον της «δικαστικό πραξικόπημα της ακροδεξιάς», αναφέρει πως «δεν θα περάσει», ενώ σε σχεδόν απειλητικό ύφος προειδοποιεί ότι «…η άλλη φορά θα είναι αλλιώς!!».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! Θέλουν να καθαρίσουν αυτούς που ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ τη χώρα !! …Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, July 16, 2020

Τσίπρας: Τώρα διώκουν όποιον δικαστή τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους

Και ο Αλέξης Τσίπρας όμως από την Κεφαλονιά, σχολιάζοντας τη δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη, είπε: «Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα. Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα».

The post Πολάκης απειλεί για Τουλουπάκη: «Η άλλη φορά θα είναι αλλιώς!!» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr