Πόρος: Ανασύρθηκαν δυο σοροί από την πτώση του ελικοπτέρου

Πόρος: Ανασύρθηκαν δυο σοροί από την πτώση του ελικοπτέρου

Βρέθηκαν και ανασύρθηκαν οι δυο σοροί στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατα. Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αγνοούμενου. Το ελικόπτερο φαίνεται πως ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και έπεσε στη θάλασσα.

Σε τραγωδία εξελίσσεται η πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο καθώς ανασύρθηκαν δυο σοροί από τη θάλασσα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι δυο σοροί ανδρών, επιβαινόντων του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας. Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του τρίτου αγνοουμένου.Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρείς λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του One οι μονάδες υποβρύχιων αποστολών κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να βγάλουν στην ξηρά τον έλικα του ελικοπτέρου, ενώ δεν άργησαν να εντοπίσουν και την καμπίνα με τους τρεις επιβαίνοντες.

πηγή: newsit.gr

Πηγή: Ελλάδα