Πόσο κοστίζουν τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία της Αθήνας- Τι περιλαμβάνουν

ΕΛΛAΔΑ

 

Ξεχωριστές επιλογές για το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων προσφέρουν τα μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Μενού με εντυπωσιακά πιάτα, ιδιαίτερα κρασιά και μουσική στο κλίμα των ημερών συνθέτουν το σκηνικό στα εστιατόρια των πολυτελών ξενοδοχείων την πρωτεύουσας.

Ενδεικτικά, όπως αναφερει το insider.gr τα μενού ξεκινούν από 90 ευρώ και φτάνουν έως και τα 260 ευρώ. Παράλληλα υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές για όσους θέλουν να ακούσουν ζωντανή μουσική και να πιουν ένα ποτό.

«Grande Bretagne» και «King George»

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη γιορτινή θέα της Αθήνας από το εστιατόριο GB Roof Garden του Μεγάλη Βρετανία ή από το εστιατόριο Tudor Hall του King George.

Το GB Roof Garden με τιμή 260 ευρώ ανά άτομο, το βράδυ της παραμονής προσφέρει μενού πέντε πιάτων ενώ περιλαμβάνεται και ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα από τη λίστα επιλεγμένων ετικετών του εστιατορίου. Τη μουσική της βραδιάς θα αναλάβει dj.

Στο Winter Garden του ίδιου ξενοδοχείου, οι επισκέπτες από τις 9.30 το βράδυ μπορούν να απολαύσουν ένα Χριστουγεννιάτικο Gala Όπερας. Η είσοδος ανά άτομο είναι 65 ευρώ, περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια και συνοδευτικά ενώ η κράτηση είναι απαραίτητη.

Στο Tudor Hall του King George, στην τιμή των 240 ευρώ ανά άτομο οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα μενού πέντε πιάτων με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα από τη λίστα επιλεγμένων ετικετών του εστιατορίου. Παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή μουσική με πιάνο και τραγούδι.

 

Hilton

Το ξενοδοχείο Hilton για την παραμονή των Χριστουγέννων προσφέρει τις εξής επιλογές:

– Δείπνο με ζωντανή μουσική στο Βυζαντινό, το οποίο περιλαμβάνει μπουφέ με φαγητό, πακέτο ποτών και δωρεάν πάρκινγκ. Η τιμή ανά άτομο είναι 110 ευρώ.

– Επίσημο δείπνο με μενού 7 πιάτων στο Galaxy Restaurant, στο οποίο περιλαμβάνεται ένα ποτήρι σαμπάνια Perrier Jouet, ένα ποτήρι ουίσκι Macallan και δωρεάν πάρκινγκ. Η τιμή ανά άτομο είναι 175 ευρώ.

– Δείπνο στο Milos

– Πάρτι στο Galaxy Bar με ζωντανή μουσική Christmas Swing & Cool Jazz με 25 ευρώ ανά άτομο, μαζί με ένα ποτό. Η ελάχιστη κατανάλωση για κράτηση είναι 40 ευρώ ανά άτομο.

 

NJV Athens Plaza

Στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, την παραμονή Χριστουγέννων, το δείπνο, έξι πιάτων κοστίζει 115 ευρώ το άτομο ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για vegan μενού στην ίδια τιμή.

Στην τιμή περιλαμβάνονται επίσης: Welcome drink (αφρώδης οίνος) ανά άτομο, μία φιάλη κρασί ανά δύο άτομα,.

Παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή μουσική με πιάνο και δύο φωνές. Τα παιδιά έως 7 ετών μπαίνουν χωρίς επιπλέον χρέωση ενώ για παιδιά από 7-12 το μενού είναι στα 65 ευρώ.

 

St. George Lycabettus

To ξενοδοχείο την παραμονή των Χριστουγέννων προσφέρει το Red Christmas Eve Dinner στο Le Grand Βalcon,, με dj, ζωντανή μουσική, χορό, δώρα και εκπλήξεις. Το χριστουγεννιάτικό μενού περιλαμβάνει πέντε πιάτα στην τιμή των 95 ευρώ ανά άτομο.

Radisson Blu Park Hotel Athens

Το εστιατόριο St’ Astra στο roof garden του ξενοδοχείου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων προσφέρει μενού με πέντε πιάτα, σαλάτα, γλυκά και κρασί. Η τιμή είναι 90 ευρώ το άτομο.

 

Grand Hyatt Athens

Στο εστιατόριο The Grand by Interni στο rooftop του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens το μενού, το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων αποτελείται από συνολικά 7 πιάτα ενώ η τιμή ανέρχεται στα 160 ευρώ το άτομο.

ρεβεγιόν
ξενοδοχεία
Αθηνά
Has video: 

Πηγή: