Προχωρά με λαμπρότητα το μέλλον του θεάτρου στη Λάρισα – Εκδήλωση για το «Θεσσαλικό Θέατρο» (ΦΩΤΟ)

Μία διαφορετική παράσταση πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Θεσσαλικό Θέατρο που πριν την έναρξη του έργου «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» προηγήθηκε εκδήλωση του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας αφιερωμένη στο «Θεσσαλικό Θέατρο».

Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας άνοιξε συζήτηση για το μέλλον του θεάτρου στη Λάρισα. Ένα μέλλον που πατά αφ’ ενός στις γερές βάσεις και στην παράδοση που δημιούργησε το «Θεσσαλικό Θέατρο», αλλά και το οποίο είναι συνυφασμένο με την άμεση αποπεράτωση και λειτουργία του Αρχαίου θεάτρου Λάρισας.

Έτσι πριν από την παράσταση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Μύλου «Κώστας Τσιάνος» μία εκδήλωση όπου μίλησαν μεταξύ άλλων η Θεοδώρα Μουκούλη για την ιστορική αναδρομή στην πορεία του «Θεσσαλικού», ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ντίνος Κόκκινος, η Θωμά Ρετσιάνη, η Αλέξη Καλέση και η Διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου Κυριακή Σπανού.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ηεκδήλωση-παράσταση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων της θα δοθεί στο Σύλλογο Γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

The post Προχωρά με λαμπρότητα το μέλλον του θεάτρου στη Λάρισα – Εκδήλωση για το «Θεσσαλικό Θέατρο» (ΦΩΤΟ) appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Πολιτισμός – Τι Νέα Λάρισα;