Προπόνηση με τον πρόεδρο στον Απόλλωνα Λάρισας

Στην προπόνηση των «κυανόλευκων» βρέθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, πλαισιωμένος από το σύνολο των διοικητικών στελεχών της λαρισινής εταιρείας.

«Ο κ. Μαντζανάς ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες και τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας, να έχουν την υγεία τους και να προσπαθήσουν όλοι μαζί να υλοποιήσουν τους στόχους φέτος του Απόλλωνα.

Ο ιδιοκτήτης των Λαρισαίων τόνισε ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και θέλει από τους ίδιους να συνεχίσουν με τον ίδιο απαράμιλλο τρόπο και ακόμη πιο δυνατά στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αξίζει να τονισθεί ότι τόσο το αγωνιστικό τμήμα, όσο και το διοικητικό προσωπικό, έχουν λάβει ήδη και το δώρο των Χριστουγέννων και μέρος της μισθοδοσίας τους, πολύ προτού μπουν τα χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δείχνοντας έτσι ότι όλα φέτος λειτουργούν ρολόι και άκρως επαγγελματικά στον Απόλλωνα, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Το δυσάρεστο της ημέρας ήταν ο τραυματισμός στην προπόνηση που ακολούθησε και που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Κουλουρίου, του Άγγελου Καρατάσιου, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου η πρώτη εκτίμηση των γιατρών, κάνει λόγο για απουσία 20 ημερών.

Την Παρασκευή θα εξετασθεί από τον Γιώργο Μπασδέκη, όπου θα υπάρξει αναμφίβολα μια πιο κατατοπιστική εκτίμηση χρονικής αποθεραπείας του παίκτη. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14.45 γήπεδο Φιλιππούπολης), όπου η ΠΑΕ καλεί τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν ηθικά τους παίκτες του Απόλλωνα ώστε να φθάσουν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε ότι στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ο ΠΑΣ ζήτησε 600 εισιτήρια για τις ανάγκες (μεμονωμένα) των οπαδών του, κάτι που αποδέχθηκε η λαρισινή ΠΑΕ».

The post Προπόνηση με τον πρόεδρο στον Απόλλωνα Λάρισας appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;