Προσοχή: Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για συμπληρώματα σεξουαλικής ενίσχυσης των ανδρών

ΕΛΛAΔΑ

 

O Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην χρησιμοποιούν τις δυο μορφές ενός γνωστού συμπληρώματος διατροφής που διαφημίζεται για την σεξουαλική ενίσχυση των ανδρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, εργαστηριακοί έλεγχοι που έγιναν στα εν λόγω προϊόντα έδειξαν ότι περιέχουν τις φαρμακευτικές δραστικές ουσίες σιλδεναφίλη και ταδαναφίλη χωρίς αυτές να αναγράφονται στην επισήμανσή τους.

Πρόκειται για το συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία Adam’s Secret και συγκεκριμένα για τα προϊόντα Adam’s Secret Extra Strength 1500 Capsules και Adam’s Secret Extra Strength 3000 Capsules.

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι κατά τη χρήση των ανωτέρων μη εγκεκριμένων προϊόντων ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία των χρηστών. Και καλεί τους καταναλωτές σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Η σημερινή προειδοποίηση του ΕΟΦ ακολουθεί την αντίστοιχη από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ο οποίος από τις 19 Ιανουαρίου έχει ενημερώσει τους Αμερικανούς καταναλωτές για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Από την στιγμή που αυτά είναι διαθέσιμα και μέσω διαδικτύου, ο ΕΟΦ προχώρησε στην ενημέρωση και των Ελλήνων καταναλωτών.

Σύμφωνα με τον FDA, τα δύο αυτά προϊόντα της Adam’s Secret διατίθενται στην αγορά ως συμπληρώματα διατροφής για ανδρική σεξουαλική ενίσχυση.

ΕΟΦ
συμπλήρωμα διατροφής
άνδρες
Has video: 

Πηγή: