Πρώτο τατουάζ στα 62 της για τη Μαντόνα – Τι συμβολίζει (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ
 
Ποιος θα το φανταζόταν πως η Μαντόνα θα αντιστεκόταν στις… σειρήνες της δερματοστηξίας για 62 ολόκληρα χρόνια. Κι όμως, η ντίβα που ταυτίστηκε με την σεξουαλική επανάσταση των αρχών του ‘90, αλλά και τις εκκεντρικές εμφανίσεις δεν είχε στο σώμα της ούτε ένα τατουάζ.
 
Όλα αυτά, ως χθες! «Έκανα τατουάζ για πρώτη φορά» έγραψε η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανάρτησε φωτογραφίες από το τατουατζίδικο.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Με ροζ μαλλιά και μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό, η Μαντόνα ποζάρει πλάι στον tattoo artist, ενώ μοιράζεται εικόνες και την διαδικασία της δερματοστηξίας. Η επιλογή της είναι μια σειρά 6 γραμμάτων, L R D M S E, στον καρπό του αριστερού της χεριού.
 
Η Μαντόνα έκλεισε τα 62 της χρόνια τον περασμένο Αύγουστο, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της με μια ιδιαίτερη τούρτα, χαρακτηριστική των εκκεντρικών της επιλογών τα τελευταία χρόνια, φτιαγμένη από… μαριχουάνα.
 
Διακριτικό και σχετικά μικρό, το τατουάζ της Μαντόνα περιστρέφεται, για μια ακόμη φορά γύρω από την μεγάλη οικογένειά της. Κάθε ένα από τα γράμματα αναφέρεται στα έξι της παιδιά, τοποθετημένο χρονολογικά, από την μεγαλύτερη κόρη της, ως τα δίδυμα που υιοθέτησε πριν από κάποια χρόνια.
 
Έτσι το L R D M S E, αναπαριστά το αρχικό όνομα των παιδιών της, Λούρδη, 24 ετών, Ρόκιο, 20 ετών, Ντέιβιντ, 15 ετών, Μέρσι, 14 ετών και οι δίδυμες Στέλλα και Εστέρ, 8 ετών.
 
Στις αρχές του μήνα, η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο περνά χρόνο με τα έξι της παιδιά. Ολόκληρη η οικογένεια πρέπει να είχε βρεθεί μαζί το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών καθώς στο βίντεο φαίνονται να έχουν ντυθεί όλοι με τα καλά τους και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.
 
Πηγή: iefimerida.gr

Μαντόνα
Τατουάζ
Has video: 

Πηγή: