ΠΣΑΤ: Βραβείο για τον μαχητή της ζωής Τάσο Κουρδή

Ο Λαρισαίος Τάσος Κουρδής, βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ, για την δύναμή του μετά το ατύχημα και την επιστροφή του στα γήπεδα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για την ανάδειξη των κορυφαίων της σεζόν 2018/2019 σε Super League και Football League, ενώ υπήρξαν και ειδικές βραβεύσεις.

«Σας ευχαριστώ πολύ, τα έχω λίγο χαμένα. Να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει. Να ευχαριστήσω όσους με έχουν βοηθήσει έως τώρα. Μου είπαν να μην το πω, αλλά εγώ είμαι ξεροκέφαλος και θα το κάνω. Αν ήξερα πως πριν το ατύχημα θα μου συνέβαινε αυτό και θα γνώριζα τόσους ανθρώπους με «Α» κεφαλαίο θα το είχα κόψει το πόδι πιο πριν. Ήθελα να πω και άλλα αλλά είμαι λίγο συγκινημένος.

Εξακολουθώ να είμαι προπονητής στον Απόλλωνα Λάρισας, ασχολούμαι με τον στίβο και πιστεύω θα τα πάω καλά γιατί έχω πείσμα πάνω μου», ήταν τα λόγια του Τάσου Κουρδή, με την αίθουσα να σείεται από το χειροκροτήματα και τον ίδιο ιδιαίτερα συγκινημένο να παραλαμβάνει το βραβείο από τα χέρια των παιδιών του.

The post ΠΣΑΤ: Βραβείο για τον μαχητή της ζωής Τάσο Κουρδή appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;