Αρχική Ελλάδα Σάλος με αγγελία στην Κρήτη: «Νοικιάζουν… κουκέτες με 230 ευρώ τον μήνα»

Σάλος με αγγελία στην Κρήτη: «Νοικιάζουν… κουκέτες με 230 ευρώ τον μήνα»

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει πλέον το θέμα της έλλειψης σπιτιών προς ενοικίαση αλλά και γενικότερα οι τιμές των ενοικίων που έχουν εκτοξευτεί.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια αγγελία από τα Χανιά, από τουριστικό κατάλυμα, η οποία κυκλοφορεί στα social media και αναφέρει ότι ενοικιάζονται κουκέτες έναντι 230 ευρώ τον μήνα.

«Ενοικιάζονται κουκέτες με τον μήνα. Στην τιμή περιλαμβάνονται ΔΕΗ, νερό -και ζεστό- και φυσικά κοινόχρηστη κουζίνα, Wi-fi, AC. Τα κλινοσκεπάσματα αλλαγή μια φορά την εβδομάδα. Χώρος για μελέτη… ιδανικό για φοιτητές, δασκάλους, καθηγητές, εργαζόμενους εποχιακά στην πόλη των Χανίων!» αναφέρει η αγγελία που φέρεται να αναρτήθηκε σε σελίδα στο Facebook και η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr. Ωστόσο,

 

 

Το θέμα αναδείχθηκε και από το Ράδιο Κρήτη, μετά από αναφορά ακροατή που έστειλε την εν λόγω αγγελία, κατά την οποία ένας Χανιώτης ζητά 230 ευρώ τον μήνα για την ενοικίαση…κουκέτας (ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά της).

Αντίστοιχα, το ekriti προ ημερών είχε κάνει αναφορά σε καταγγελίες για άκρατη εκμετάλλευση στο Ρέθυμνο των φοιτητών όπου μικρό διαμέρισμα 60 τετραγωνικών στην περιοχή Περβόλια νοικιαζόταν για 900 ευρώ αλλά και στο Ηράκλειο με υπέρογκες τιμές για λίγα τετραγωνικά.

Εγκαταλείπουν τον διορισμό οι εκπαιδευτικοί

Το οξύ πρόβλημα της στέγης έχει οδηγήσει σε ακρότητες, αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, με πολλούς αναπληρωτές να εγκαταλείπουν τις θέσεις που έχουν διοριστεί λόγω και της ακρίβειας των καυσίμων, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών, ενώ μέχρι την εξεύρεση σπιτιών στο Ηράκλειο κοιμούνται ακόμη και στα αυτοκίνητά τους.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κοντάκης είχε δηλώσει στο Ράδιο Κρήτη όταν είχε αναδειχθεί το θέμα με την εκμετάλλευση φοιτητών και την έλλειψη στέγης ότι οι ιδιοκτήτες δεν θα πρέπει να βλέπουν τους φοιτητές ως εμπόρευμα.

real.gr

The post Σάλος με αγγελία στην Κρήτη: «Νοικιάζουν… κουκέτες με 230 ευρώ τον μήνα» appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr